четвер, 1 грудня 2016 р.

Конкурс "Вчитель року"




Професія вчителя воістину благородна і складна. Навіть не професія – справжнє покликання. І це насправді так. Скільки душевних якостей повинен об’єднати вчитель у своєму характері! Це і твердість духу, і безмежне терпіння, м’якість і, в той же час, строгість, уміння розташувати до себе учнів, бути прикладом… Як зазначав Лев Толстой, хороший вчитель повинен об’єднувати в собі любов до своєї роботи і до своїх учнів.
Учитель – це професія, яка завжди була і буде поза модою, поза часом, поза географії. Вчителі повідомляють  знання , а також самі навчаються самостійно, дізнаються щось нове від учнів (і таке буває!), переймають досвід своїх колег. У цьому дуже допомагають всілякі конференції, конкурси, з’їзди тощо Вже зараз повним ходом йде конкурс«Учитель року 2017».
«Учитель року» — грандіозний захід, який проводиться щороку. Це конкурс мета якого – утвердження і надання пріоритету освіти серед народу.Конкурс сприяє виявленню найбільш видатних вчителів, надання їм підтримки, підвищенню статусу педагогічних працівників у суспільстві, підвищення престижу роботи вчителя і, найважливіше, поширенню кращого педагогічного досвіду серед вчителів.

Немає коментарів:

Дописати коментар